maj 282011
 

Flattr this!

och då måste till och med en grå kontorsråtta ställa de yttersta frågorna. Frågan om Guds existens har ställts sedan urminnes tider. Alltifrån Aristoteles yttersta orsak och orörde rörare har man konstruerat gudsbevis. Inget gudsbevis har emellertid slutgiltigt kunnat svara på frågan om Guds existens eller övertyga tvivlarna.

Sent i fredags eftermiddag lyckades jag skapa Gud och därmed finna bevis för Guds existens. Jag hoppas att ingen tar illa vid sig att jag skämtar om heliga ting!

Något förvånande kom jag fram till hur jag skapar Gud då jag gjorde en felaktig tangenttryckning i ett terminalkommando i Linux. Efter en del vidare forskning lyckades jag få rätt på Gudskommandot. Det är i de små sakerna och då vi minst väntar det som Gud uppenbarar sig!

Detta är kommandot som skapar Gud och därmed bevisar Guds existens:

Då man skriver in det i terminalen och trycker på ENTER skapas Gud.

Nu finns Gud i min Hemmapp och jag förutsätter att min dator därmed är välsignad. Gud är alltså skapad av Linux. Innan Linux var Jorden öde och tom.

Jag skulle gärna vilja veta mer om Guds karaktär. Problemet är att jag inte har hittat rätt program för att öppna Gud.

Jag har testat med standardprogram som VLC, GIMP och FireFox, men inget av dem klarar av att öppna Gud.

Bäst resultat har jag fått med AbiWord och LibreOffice som båda klarar av att öppna Gud. Guds natur visar sig då var det något kryptiska:

Kan det vara så att Gud är Linuxdistributionen ArchLinux? Eller är det en syftning på ärkeänglarna? Jag är inte teolog och Guds natur undflyr mig.

Notera att Guds innehåll är markerat som en felstavning. Detta är märkligt eftersom Gud är ofelbar. Därför tror jag inte att AbiWord och OpenOffice öppnar Gud på rätt sätt.

Det finns 10 000-tals program för Linux. Det kan därför ta ett tag att hitta rätt program för att öppna Gud. När jag hittat det kommer jag inte bara att ha beviset för Guds existens utan även nå visshet om hans karaktär.

här roligt hade jag en sen fredagseftermiddag. Hoppas att din helg blir bättre!

  3 Responses to “Finns Gud?”

  1. IO = Jag
    dIO (dvs Gud)= deriverat från Jag

    Utan jagets grund finns ingen gud. Människan skapar Gud till sin egen vrångbild.

  2. Jag vill frambära mina gratulationer till detta genombrott på den experimentella teogonins område. Jag tycker emellertid att din gud ser litet tom ut. Helt innehållslös faktiskt. Det finns helt klart mycket kvar att göra på området, och jag hoppas att andra forskare kommer att bygga vidare på dina resultat.

  3. Det verkar onekligen som om Gud är tom. Kanske har hen lämnat för Gud är arkiverad. Dessutom kan hen inte nås med en bön av så många, eftersom det bara är en person som kan skriva till Gud, alla andra kan bara läsa.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: