nov 292012
 

Flattr this!

Jag har kompletterat den svenska översättningen av ordbehandlingsprogrammet FocusWriter. Eftersom jag använder programmet dagligen retade jag mig på att många kommandon var på engelska. Jag retar mig mer på delvis översatta program än sådana som är helt på engelska. Därför bestämde jag mig för att göra en insats som översättare.

Kompletteringarna finns i senaste versionen av FocusWriter som kan laddas ner från programmets hemsida. Alla menyer och kommandon ska vara på svenska.

Ta gärna en titt så att översättningen är OK!

Jag kommer att försöka hinna med att översätta andra program som jag använder. Eftersom superöversättaren Daniel Nylander tagit ledigt släpar översättningen av flera fria program efter.

  One Response to “Översättning av FocusWriter”

  1. Vad bra att du översätter till svenska.
    Även jag brukar översätta en del då jag vill ha allt på svenska.
    Nu har jag aldrig använt focuswriter men jag gillar initiativet.
    Hade missat att Daniel lagt av, tackar för informationen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: