dec 132012
 

Flattr this!

Idag ska jag göra reklam!

En kompis som betydde mycket för att jag skulle börja blogga har utvecklat en app för androidtelefoner: GePe. Med hjälp av appen kan man läsa tidningen GP, Göteborgsposten på ett bekvämt och smart sätt i sin telefon. Mer information om appen finns här.

Ni som har androidtelefoner kan ladda ner, testa och ge feedback på appen här!

  One Response to “GePe”

  1. Det här är en oroande utveckling.

    Bra! Gör reklam du. För ett litet steg till som begränsar den enskilda människans insyn i informationsflödet. Med en app kan man ju enkelt se tifll att data skickas både till och från användarna. Då går det bra att studera användarnas konsumentbeteende utan att använda javascript, webbugs och liknande.

    Att ersätta webbläsarnas öppna standard med appar är som att skita i det blå skåpet. När vi inte kan ta del av information utan att först tvingas ladda ned en särskild app då hjälper inte AdBlock, ScriptNo och Ghostery längre.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: